Nepieredzējušas mājsaimnieces, mazgājot veļu, pieļauj vienu kļūdu, kuras dēļ dvieļi izdala nepatīkamu smaku

Kā atjaunot dvieļu maigumu un patīkamo smaržu, ja ierastā mazgāšana nepalīdz? Esam atraduši lētu produktu, kas pārsteidz ar savu efektivitāti un ir videi draudzīgs!

Kā tieši tas darbojas, jūs uzzināsit šodienas rakstā.

 

Dvieļu mazgāšana

Katras mājsaimnieces sapnis ir, lai dvieļi vannas istabā vienmēr būtu svaigi, mīksti un pūkaini. Vismaz, lai viņi tādi paliktu kaut nedēļu, nevis dažas dienas. Taču ar laiku izmazgātie dvieļi sāk nepatīkami smaržot. Un, šķiet, ka tie ir jau lietoti vismaz mēnesi.

Šai problēmai nav nekā kopīga ar materiāla kvalitāti. Dvieli var izgatavot no vislabākās kokvilnas, taču tas joprojām var smaržot slikti. Problēma slēpjas pavisam kur citur. Izrādās, ka, mazgājot dvieļus veļas mašīnā, tie zaudē spēju uzsūkt mitrumu.

Lasi arī: Brīnišķīgas zupu receptes: aizstāj boršču un kāpostu zupu. Es gatavoju 3 reizes nedēļā un gribu vēl

Tas nozīmē, ka dvieļa šķiedras ir aizsērējušas ar mazgāšanas vai skalošanas līdzekļiem, bet tas neļauj dvielim labi absorbēt tavu ķermeņa mitrumu. No šīs problēmas ir ļoti viegli izvairīties. Turklāt šī metode palīdzēs atjaunot spēju absorbēt mitrumu pat veciem dvieļiem.

Patiesībā dvieļi ne tikai pārstāj uzsūkt mitrumu, kļūst cieti un slikti smaržo. Lielākā problēmas daļa ir tā, ka šie dvieļi kļūst par ideālu baktēriju un mikrobu dzīvotni. Tieši tas rada nepatīkamo aromātu jau pēc pirmās dvieļa lietošanas reizes. Šis ir arī iemesls, kāpēc dvieļi izbalē. Jūs nedrīkstat lietot šādu dvieli, ja vēlaties saglabāt savu veselību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu kā atgriezt dvieļiem svaigumu un patīkamo aromātu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment